MONITORING

Az okostelefonokra fejlesztett rendszer segítségével biztosított az áruházi promóciók, készletek, termékelérhetőségek hatékony ellenőrzése. A real-time jelentéseknek köszönhetően az illetékes személyek, boltok azonnal értesülnek az esetleges hiányosságról, mulasztásról, így biztosítva lehetőséget az azonnali beavatkozásra. A jelentésekhez feltölthető fotódokumentáció is, akár helyhez és időhöz kötötten.

RIPORTING

Kevesebb adminisztráció, megbízhatóbb mérések, hatékonyabb értékesítés támogatás. A folyamatosan beérkező adatok azonnal megnézhetőek, lementhetőek táblázatos formában, így könnyedén készíthetők vezetői jelentések, riportok összesített vagy akár áruházi szinten is.

CONTROLLING

A beérkező riportok folyamatos feldolgozásának és ellenőrzésének köszönhetően azonnal szűrhetőek az esetlegesen felmerülő hiányosságok. Meghatározott eredmények, incidensek pl. készlethiány esetén lehetőség van arra, hogy a rendszer automatikus üzenetet küldjön, ezzel direkt kommunikációs csatornát biztosítva a polcszervizes és a megrendelő között.